Ett återkommande problem jag har haft när jag har städat mycket är att jag ofta står på knäna, det funkade utan problem när jag var lite yngre men jag märker att jag har blivit äldre och dels kan det göra ont när står där på knä men även när jag ska ställa mig upp, då känns det nästan som att knäna har blivit fixerade och vill inte räta ut sig. Jag har inga direkta problem i övrigt med knäna men har känt att det nog är en riskzon.

Handla mer online!

Självklart lever jag som jag lär och tänkta använda onlineshopping som jag skrev i ett tidigare inlägg. Har inte köpt än dock, tänkte göra lite mer efterforskning först, men nu lutar det åt ett knäskydd från mabs som jag hittade på en hemsida tidigare, ger länk längre ner för den som är intresserad.

I övrigt känner jag allmänt så att jag vill bli lite bättre på att ta tag i saker direkt, t.ex. om ett sådant knäskydd hjälper till att förebygga knäproblem är det ju värt sina hundralappar flera gånger om. Men ändå har jag flera gånger tänkt att jag borde göra något åt knäna men sen bara glömt bort det när jag slutat städa den gången. När det dessutom är så enkelt att handla när man bara kan klicka hem saker direkt från en hemsida så finns inga undanflykter längre.

Saker som är roliga att köpa är jag inte sen på att klicka hem iallafall, beställer hem rätt mycket kläder 😛 Men har kommit på att butikerna alltid har bra return-policys, det vill säga att man kan köpa hem kläder, se om passformen och sånt är bra, är den det så behåller man kläderna annars skickar man bara tillbaka dom.

Till och med heminredning är smidigt att köpa från internet, så det har jag också gjort ett antal gånger nu.

Innan jag glömmer, här kommer länken till hemsidan med mabs-knäskyddet

Nästa steg är att börja köpa hem matkassar, det verkar otroligt skönt dessutom blir det ju att man får bättre mat hem. Jag försöker ha som vana att handla en gång i veckan, men ibland hinner jag inte riktigt med och går man till matbutiken för att handla mat när man är hungrig vet man ju vad som händer. Det ska tas tag i omgående.